Ny bekantskap - Kuala Lumpur

(2009-10-17 - KL)
Det var molnigt men varmt och fuktigt när vi kom ut ur planet trots att klockan lokalt inte var med än 07:50. Man fick åka obemannat tåg ett par kilometer på flygplatsområdet för att komma till baggageutlämningen. Någon tull syntes inte till.

Väl ute möttes vi av Pär som packade in oss i sin bil och skjutsade oss genom stan till stadsdelen Mont Kiara lite väster om centrala Kuala Lumpur. Emelie, Julia och Eva välkomnade oss in i deras 6-rummare på 27:e våningen och sedan gick vi runt och bekantade oss med condominiumet med dess dubbla poolområden.Smångom hamnade vi vid en av poolarna iklädda badkläder och jobbade upp den obligatoriska premiärbrännan. Vi fick lära oss att på poolrestaurangen bör man välja från det lokala köket om man vill äta innan man hungrar ihjäl. Dessutom är det betydligt billigare, typ 12 kronor per rätt. Vi kivades om vem som skulle betala notan. Eva vann.  Lagom till att vi skulle gå upp till lägenheten hördes ett ordentligt åskmuller och det kändes om att nederbörd var nära. Efter lunch blev det Fifa07, dusch och bloggande.
Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej på er där borta! Kul att läsa och se bilder från eran semester. Alla hälsar här hemifrån vårat kalla Sverige. Sköt om er! Hälsningar Lisa, Kent & Felicia

2009-10-17 @ 16:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0