Skarpt läge

(2009-10-19)
Efter en smakfull frukost med bl a av huhållerskan Linda nygräddade pannkakor tog vi oss ner till poolen och intensivsolade någon timma (lite mindre bild på begäran).Lunch intog vi på en lokal indisk restaurang och det som beställdes in var varianter på ris och kyckling, och pannkakor eller roti canai som det egentligen heter. Det har blivit ungarnas favorit och kommer tillsammans med en currysås. Som vanligt på muslimsk restaurang serveras inte öl. Suck!Sedan bar det av mot Times Square i 2 taxibilar. Taxiresan tog väl uppåt 30 minuter och kostade 30 kronor. Och taxichauffören var bekant med såväl Stockholm som surströmming. 

Times Square är ytterligare ett shopping centrum med affärer i 7 våningar. De billigaste längst upp och de exklusiva märkesbutikerna längst ner. Och som vanligt finns det mycket att välja på i billigaffärerna men det är först på mittenvåningarna som man börjar hitta saker som håller tillräckligt god kvalitet. Dessutom är man så trött då att det är lätt att bli övertalad om prylar förträfflighet. Till slut hade det handlats jeans, t-shirts, helikoptrar, shorts, kameraobjektiv, maskaror och lite annat smått och gott. När det gäller kameraobjektivet gick jag in för att köpa ett 18-250 mm objektiv och kom ut med ett 9 mm d:o. Jag är mycket osäker på om det var en bra affär. Men varför forska i det?

Om någon är intresserad så söker de folk i var och varannan affär (1RM = 2SEK)

Efter flera timmars shopping anslöt Pär och Julia som hade haft arbets- och skoldag och vi gick till den stora inomhusnöjesparken i köpcentret. Där  betalade vi in barnen för 90 kronor styck så fick de åka en massa karuseller och annat under en dryg timme. Det fanns allsköns åkattraktioner inklusive en fullstor berg-o-dalbana med bl a 2 loopingar

 

Sista stopp i Times Square var en Pizza Hut varefter vi begav oss hem för att flyga helikopter.

Imorgon är det tidigt uppvaknande då vi dels skall fira Emelie som fyller 15 och dels skall hinna med en buss som går 08:45 mot djungeln. Ev. kommer det att bli sparsamt med uppdateringar av bloggen de närmaste dagarna beroende på tillgång till internet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0